Uphill

Ski- en snowboardlessen voor autisme, ADHD en ADD

Ski- en snowboardles voor iedereen met een speciale hulpvraag!

Onze missie bij Uphill is het creëren van unieke ski- en snowboardlessen voor iedereen met autisme, ADHD of een andere speciale hulpvraag! We garanderen onvergetelijke wintersport ervaringen voor zowel beginnende als gevorderde wintersporters.

Elke les draait bij ons om plezier, waarbij aandacht en begrip voorop staat. We houden daarom altijd rekening met uw wensen en mogelijkheden, of die van uw kind. Voorspelbaarheid, duidelijkheid en vertrouwen zijn daarbij belangrijke pijlers. Wij creëren wintersport voor iedereen!

Unieke ski- of snowboardlessen volgen met autisme, ADHD of een andere speciale hulpvraag!

Niet iedereen heeft ervaring met wintersport en kan zonder problemen de skipistes afdalen. Daarbij komt dat het volgen van ski- of snowboardlessen, zeker voor mensen met een specifieke hulpvraag behoorlijk spannend kunnen zijn.

Onze lessen vinden plaats in Nederland en Oostenrijk. Elke les wordt zorgvuldig samengesteld door één van onze gecertificeerde instructeurs. Klik hieronder op de gewenste les voor meer informatie.

Lessen in Nederland

Lessen in Oostenrijk

Kennismakingsgesprek

Een cursus of een les bij Uphill begint altijd met een kennismakingsgesprek. Deze kan zowel telefonisch als bij u thuis worden gevoerd. Tijdens dit kennismakingsgesprek brengt Uphill de mogelijkheden en wensen van de deelnemer in kaart om vervolgens op maat gemaakte lessen samen te stellen. 

Het kennismakingsgesprek is na het invullen van het aanvraagformulier, de eerste stap in het traject wat Uphill samen met de deelnemer aangaat. Omdat wij de eerste stap erg belangrijk vinden, nemen we uitgebreid de tijd voor dit eerste gesprek.  Eerste indrukken zijn blijvend. 

Het is daarom voor ons enorm belangrijk om meteen de juiste snaar te raken tijdens de eerste ontmoeting. Tijdens dit eerste gesprek geven we zoveel mogelijk informatie over onze werkwijze en aanpak.